Over ons

Sannegien, kinderhuis vol inspiratie!
Welkom bij Sannegien! De specialist voor de kinderslaapkamer en kinderkadootjes in de regio Zwolle en de Kop van Overijssel. In onze gezellige winkel in Genemuiden verkopen wij merken als Koeka, Baby's Only, Cottonbaby, Z8 newborn, Little Dutch, Bibelotte en Coming Kids. Bij ons vind je alles voor de baby-, peuter- en tienkamer, maar ook voor kraamcadeaus, speelgoed, babykleding en andere leuke artikelen kun je bij Sannegien terecht.
 
Wie Sannegien is? Dat is de winkel van Sandra Hoekstra. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Genemuiden. Dat stadje in de buurt van Kampen, Meppel en Zwolle is bekend door het voetbal, de veerpont en het tapijt, maar sinds kort dus ook door Sannegien.
 
Bij ons vind je bedden, beddengoed, lampenkappen, gordijnen en andere accessoires voor een gezellige en stijlvolle kinderslaapkamer. Bovendien hebben we een leuk aanbod aan kraampakketten. Geschikt voor iedere portemonnee. Ook voor kleine cadeaus kun je bij ons terecht. Omdat we continue de collectie vernieuwen blijft een bezoek iedere keer weer de moeite waard.

Ook kun je bij Sannegien gordijnen op maat laten maken. Van gordijnen op haken of ringen tot vouwgordijnen, met of zonder verduistering...mogelijkheden genoeg. Op de website www.kinder-gordijnen.nl kun je eenvoudig offertes aanvragen of losse stof bestellen.

Op deze website vind je een goed overzicht van ons assortiment. In de webshop bestel je heel eenvoudig de producten van je keuze. Wil je ze liever bekijken? Kom dan langs in onze winkel aan de Westerkaai 52 in Genemuiden. Midden in het centrum en aan de haven. Met altijd volop gratis parkeerruimte voor de deur! Sannegien is een kinderhuis vol inspiratie!


Heb je vragen? Stuur een mail naar info@sannegien.nl of telefonisch op nummer 06-51203047
     


Sannegien, kinderhuis vol inspiratie!
Sannegien zakelijk
Als ondernemer heeft u vast af en toe een aanstaande vader of moeder onder uw personeel, klanten of zakenrelaties. Hartikke leuk natuurlijk, maar dit bezorgt u vervolgend ook een klein probleem? Sannegien heeft de oplossing! Wij leveren speciaal samengestelde kraampakketten. Daarin zitten leuke cadeaus voor zowel moeder, het kind en desgewenst de vader. Cadeaus waar uw relatie wat aan heeft. Voor u is zo'n kraampakket een eenvoudige oplossing. Kom langs, bel of mail ons en wij regelen het voor u. Wij bezorgen het pakket mooi ingepakt bij de kersverse ouders en sturen u de factuur. Dat bevalt u ongetwijfeld goed!

1e kinderworkshop bij Sannegien een groot succes!
Klik hier om het hele artikel te lezen


1e kinderworkshop bij Sannegien een groot succes!
Win een Koeka deken!
Klik hier om het hele artikel te lezen. 

Win een Koeka deken!
Ook voor cadeaus naar Sannegien
Ook voor cadeaus naar Sannegien

Eigenaresse Sandra Hoekstra is positief over de eerste twee maanden van haar winkel Sannegien. Ze krijgt bezoekers uit de hele regio die op zoek zijn naar alles op het gebied van kinderslaapkamers. "Minder bekend is dat we ook veel kleinere cadeauartikelen hebben, bijvoorbeeld voor de kraamtijd of voor kinderverjaardagen", zegt Sandra.

Sannegien is het adres voor bedden, gordijnen, behang, kleding en speelgoed. De winkel verkoopt topmerken als Koeka, Baby’s Only en Little Dutch die in deze regio moeilijk verkrijgbaar zijn. Sandra ontvangt daardoor klanten uit Kampen, Steenwijk, Meppel en Zwolle in haar winkel. Ook Genemuidenaren hebben uiteraard de weg naar Sannegien gevonden. "Ik merk dat mensen dan verrast zijn dat we ook veel cadeaus verkopen. Voor kleine prijsjes kun je al hele leuke dingen vinden", aldus Sandra.

Nieuw in het assortiment zijn knuffels van Happy Horse en het speelgoed van Sophie de Giraffe. "Ook heb ik leuke koffertjes waarmee ik pakketjes maak met bijvoorbeeld knuffels, sokjes en een slabber. Complete kraampakketten verkoop ik ook. Dat is ook interessant voor bedrijven met werknemers die een kindje hebben gekregen."

De komende maanden is het extra aantrekkelijk om bij Sannegien binnen te stappen. Klanten krijgen namelijk allemaal een kortingsbon van 1 euro voor Dierenpark Taman Indonesia, vlak boven Steenwijk. Aan het einde van de maand verloot Sannegien bovendien een aantal vrijkaartjes voor dit nog vrij onbekende dierenparkje dichtbij huis en volgende week komen we met een grote actie op Facebook waarbij we Koeka artikelen t.w.v. €129,95 gaan verloten! 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Westerkaai steeds meer een winkelstraat
Klik hier om het gehele artikel te lezen.